Foldebar – Tuborg & Carlsberg

Fra: 220,00 kr.

Priser: 

  • 220,- kr. første døgn.
  • 110,- kr. pr. efterfølgende døgn.

Bookingdøgn: 

  • Et bookingdøgn regnes fra ønsket leveringstidspunkt/Afhentningstidspunkt og 24 timer frem. Eksempelvis fredag kl. 08.00 til lørdag kl. 08.00 – (Her bookes da fredag).
  • Flere bookingdøgn regnes ligeledes: Eksempelvis en weekendbooking fra fredag kl. 08.00 til søndag kl. 08.00  = 2 døgn her (bookes der fredag og lørdag i kalenderen)
  • Ved bookinger over 2 døgn tryk da på første og sidste bookingdøgn i kalenderen.

Levering eller afhentning:

  • Det er muligt at vælge levering eller selvafhentning ved checkout.
  • Ved selvafhentning er udlevering og tilbagelevering af tingene mulig kl. 08.00 eller 15.00 på første og sidste bookingdag.
  • Ved booking inkl. levering er det muligt at ønske levering Imellem (08.00 og 14.00.)
  • Ved levering aftales afhentningstidspunkt.
Kategori:

Beskrivelse

Lej en Foldebar til din fest – Klar på under 1 minut! 🍻🎉

Hos Alsudlejning.dk kan du leje vores smarte foldebarer fra Carlsberg og Tuborg. Vores foldebarer er det perfekte supplement til din fest – hvad enten det er en stor sommerfest, en fødselsdag, eller en firmafest. De er nemme at sætte op og klar til brug på under 1 minut, så du hurtigt kan komme i gang med festlighederne!

Nem og Hurtig Opsætning ⏱️

Vores foldebarer er designet til at være super nemme at slå op. På under ét minut er de klar til at blive brugt sammen med dit fadølsanlæg, slushicemaskine eller andre sjove indslag. Du slipper for besværet og kan koncentrere dig om at nyde festen med dine gæster!

Vælg dit Tema – Carlsberg eller Tuborg? 🍺

Vil du køre klassisk Carlsberg-stil eller måske give festen en frisk Tuborg-vibe? Du vælger selv, hvilket tema du vil have ved at vende baren og vi sørger for, at det hele matcher, så din bar bliver et naturligt samlingspunkt til festen.

Perfekt til Enhver Begivenhed 🎈

Vores foldebarer er ideelle til alle slags arrangementer, uanset om det er små private sammenkomster eller store firmaevents. Kombinér din foldebar med vores fadølsanlæg eller en sjov slushicemaskine for at fuldende din festoplevelse!

Er du klar til at tage din fest til næste niveau? Du kan nemt og hurtigt leje din Carlsberg eller Tuborg foldebar direkte her på Alsudlejning.dk.

👉 Gør festen mere festlig med en foldebar – nemt, hurtigt og stilfuldt!

Du kunne også være interesseret i...