Forsikring og kontrolattester

OM ALS UDLEJNING

Hos Als Udlejning er servicen i top og priserne i bund - med andre ord, hos Als Udlejning er du garanteret en god oplevelse!

Service i top

Hos Als Udlejning ser vi service som værende et kritisk element i en succesfuld forretning. Så hvis du har spørgsmål, feedback eller andre indvendinger, så tøv ikke med at tage kontakt til os via vores kontaktformular eller på vores facebookside - vi svarer som regel indenfor et døgn.

Priser i bund

Hos Als Udlejning forsøger vi at holde vores priser helt dernede, hvor konkurrenterne ikke engang kan se dem - og det er naturligvis til din fordel. Vi er faktisk så billige, at vi tør tilbyde prisgaranti på vores udstyr (Gælder kun priser fra andre gyldige virksomheder med CVR-nummer) samt produkter af samme høje kvalitet og standard som du finder her hos Als Udlejning

MANDEN BAG ALS UDLEJNING

Skolefritidskoordinator

Morten Mehlberg arbejder til dagligt som Skolefritidskoordinator ved Sønderborg Ungdomsskole, hvor han bl.a. er leder i to ungdomsklubber i Sønderborg Kommune.

Morten Mehlberg Als udlejning
Fritidsinteresser

Fritiden bliver brugt som formand for Zielkes Fitnessklub i Sønderborg samt en håndfuld andre fritidsinteresser, heriblandt dykning og nu også Als Udlejning.

IDEEN

Ideen omkring udlejning stammer fra fritidsklubberne, hvor sjov og festligheder har stor interesse. Derfor tænkte Morten, hvorfor ikke dele ud af disse erfaringer og lade andre få chancen for sjov og ballade - og så til en god pris. Så i sommerferien 2018 besluttede Morten at åbne Als Udlejning. Det startede i det små, men inden sommerferen var afsluttet stod Als udlejning på egne ben med hjemmeside, Facebook, Instagram og med kalenderen fuld af bookninger til sjov og ballade. Fest til store og små – så er det hos Alsudlejning.dk