Anarkist X (Natholdet) 20 l stål

1.249,00 kr.

  • Hvor mange fustager skal der bruges? – en god tommelfingerregel er 2 liter pr. person.
  • Bestillingsvare (Vi tager ikke ubrudte fustager retur ved denne vare)
  • Fustagerne skal afleveres retur efter brug da der ellers vil forekomme pant på 200,- pr. stk.
Kategorier: ,

Beskrivelse

Anarkist X Natholdet på fad!

Denne Brown Ale har det med at overgå forventningerne. Her er der gået efter at brygge den perfekte brown ale. Det har krævet 5 udsøgte malte og en af de mest klassiske engelske humler.

IDÉ OG BAGGRUND: Øllen er udviklet i samarbejde med TV-vært Anders Breinhold.En lys og ufiltreret øl, der tager det bedste fra humlens frugtige verden og kombinerer det med pilsnerens rene og sprøde smag. Når du knapper øllen op mødes du af en lækker duft af grape, mango og andre tropiske frugter fra den amerikanske Mosaic humle, som suppleres af fine noter af druer og bær fra den New Zelandske humle, Nelson Sauvin. Smagen følger duften med frugtige og nærmest vinøse noter, som balanceres af fyldig maltkrop og en let tør og sprød bitterhed, der tilsammen giver en super frisk og frugtig øl.

UDSEENDE:Let uklar og strågul med tykt hvidt skum.DUFT:Noter af grapefrugt, druer og lyse bær. Let kornet maltaroma. SMAG OG MUNDFYLDE:Let tør og sprød smag. Humlebitterheden er blød og forfriskende, med noter af hvidvin og tropiske frugter. Let maltkrop med en perlende karbonering. FOOD MATCH:Fisk, skaldyr, salater, svinekød og stærkt krydret mad. HELHED:India Pale lager er en hybrid af en lys lager og en IPA. Lagerens friskhed og lette maltkrop kombineres med IPA’ens kraftigere bitterhed og intense humlearoma. En rigtig tørstslukker!

IBU: 45 EBC: 10 ALK: 5,5%

Find vores fadølsanlæg her: Fadølsanlæg

Yderligere information

Vægt 1000 kg

Du kunne også være interesseret i...