Fadølsanlæg til 50 personer med 2 haner

Fra: 600,00 kr.

  • 600,- kr. første døgn.
  • 300,- kr. pr. efterfølgende døgn.
  • Ved booking vælg da et eller flere døgn.
  • Et døgn regnes fra første bookingdag og frem fx. fredag med levering kl. 12.00 til lørdag afhentning kl. 12.00 – (Her bookes da fredag).
  • Flere døgn regnes ligeledes dvs. fx. fredag kl. 12.00 til søndag kl.12.00 = 2 døgn her (bookes der fredag og lørdag i kalenderen)
  • Ved levering aftales afhentningstidspunkt fx. efter kl 12.00 hvis der skal være stor fest.
Kategori:

Beskrivelse

Kolde fadbamser – Smart fadølsanlæg til 50 personer!

Bordmodel Fadølsanlæg til 50 personer med 2 haner fra Als udlejning er det nyeste skud på stammen af luksus-fadølsanlæg! De “gamle” anlæg skal tilsluttes en kulsyreflaske (CO2) for at presse indholdet fra fustagen ud. Dette er dog ikke tilfældet med vores anlæg som selv styrer tilslutning af luft så der IKKE er behov for eksterne flasker!

Ligesom de “Gamle” anlæg skal tilsluttes flere timer i forvejen for at kunne køle så er vores luksus anlæg klar på kun 10 min! Dette er toppen af poppen indenfor fadølsanlæg. Du har mulighed for at tilslutte 2 slags fadøl eller drinks. Du kan selv regulerer temperaturen på din øl med 7 forskellige niveauer fra 2-8 grader. Anlægget kan levere 50 liter øl i timen svarende til 125 styk. 40cl fadøl fordelt på 60 min.

Find vores udvalg af øl fustager her:Du kan købe fustager på vores side ved at trykke her.

Yderligere information

Vægt 1000 kg

Du kunne også være interesseret i...