Skumkanon

Fra: 1.999,00 kr.

  • 1999,- kr. første døgn.
  • 1000,- kr. pr. efterfølgende døgn..
  • Ved booking vælg da et eller flere døgn.
  • Mere koncentrat kan købes og tilvælges (Vi tager dunke retur som ikke er brugt = Du betaler kun for det du bruger)
  • Et døgn regnes fra første bookingdag (leveringstidspunkt) og frem. Eksempelvis fredag med levering kl. 12.00 til lørdag kl. 12.00 – (Her bookes da fredag).
  • Flere døgn regnes ligeledes Eksempelvis fredag kl. 12.00 til søndag kl.12.00 = 2 døgn her (bookes der fredag og lørdag i kalenderen)
  • Ved levering aftales afhentningstidspunkt. Eksempelvis efter kl. 12.00 hvis der skal være stor fest.

Beskrivelse

Skumkanon

Skal du planlægge en sjov og spændende begivenhed eller fest? Så er leje af en skumkanon fra Als udlejning det perfekte valg! Med vores topmoderne udstyr og ekspertise inden for eventudlejning kan vi hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster.

Vores skumkanoner er af høj kvalitet og er designet til at levere timevis af sjov og underholdning. Med en Als udlejning skumkanon kan du skabe en verden af skum og glæde, som vil underholde både børn og voksne. Du kan bruge vores skumkanoner til enhver begivenhed, fra fødselsdagsfester og firmaarrangementer til skolebegivenheder og familiedage.

Vores skumkanoner er også sikre og miljøvenlige. Vi bruger en biologisk nedbrydelig skumformel, der ikke skader miljøet, så du kan have det sjovt og samtidig tage ansvar for vores planet. Vores professionelle team vil sørge for at levere udstyret til din placering og hjælpe med at sætte det op og tage det ned igen efter aktiviteten er færdig.

Hos Als udlejning er vi dedikerede til at levere de bedste eventudlejningstjenester til vores kunder. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores udstyr eller vores kundeservice. Vores erfarne og venlige personale vil altid være klar til at hjælpe dig med at planlægge og gennemføre din begivenhed, så den bliver en succes.

Så hvorfor vente? Lej en skumkanon fra Als udlejning og oplev en verden af sjov og glæde! Kontakt os i dag for at lære mere om vores eventudlejningstjenester og for at få en skræddersyet løsning, der passer til dine behov. Vi garanterer, at du og dine gæster vil have en uforglemmelig oplevelse, når I lejer en skumkanon fra os!

Med i prisen 1999,- er:

  • Skumkanon inkl. karret under til vand og skumkoncentrat
  • 1.5 liter koncentrat (Nok til 50 liter vand / ca. 95 m3 skum  – Mere koncentrat kan købes og tilvælges (Vi tager dunke retur som ikke er brugt = Du betaler kun for det du bruger)

Yderligere information

Vægt 1000 kg

Du kunne også være interesseret i...