Slushicemaskine

Fra: 599,00 kr.

 • 599,- kr. første døgn.
 • 349,- kr. pr. efterfølgende døgn.
 • Ved booking vælg da et eller flere døgn.
 • Et døgn regnes fra første bookingdag (leveringstidspunkt) og frem. Eksempelvis fredag med levering kl. 12.00 til lørdag kl. 12.00 – (Her bookes da fredag).
 • Flere døgn regnes ligeledes eksempelvis fredag kl. 12.00 til søndag kl.12.00 = 2 døgn her (bookes der fredag og lørdag i kalenderen)
 • Ved levering aftales afhentningstidspunkt. Eksempelvis efter kl. 12.00 hvis der skal være stor fest.

Beskrivelse

Vores Slushice maskiner er et sikkert valg

Uanset om det er sommer eller vinter, og vejret er godt eller skidt, vil en slushice altid gøre godt hos gæsterne. De farverige slushice varianter kender alle, kan hurtigt blandes og smager fantastisk! Det er desuden også et børnevenligt valg, da de kære små elsker de søde smage og muligheden for at lave en farverig blanding af de mange varianter. Hvis man til jeres festivitas skulle være interesseret i at peppe slushice op med noget alkohol er dette heller ikke et problem. Dette anbefaler Als Udlejning dog ikke til en børnefødselsdag. 😉

Slushice er et sikkert valg til enhver fest! – Alle vores slushice maskiner kan også fungere som saftkølere eller til kolde drikke og drinks. Vores luksus-maskiner er klar på kun 1 til 1.5 time!

Ønsker du en vejledning til maskinen eller lækre opskrifter med og uden alkohol kan det hele findes HER

Du kan vælge imellem følgende:

 1. Rød Hindbærsmag
 2. Grøn Sport
 3. Cola
 4. Blå
 5. Kung Fu / Karate

De farverige og smagsfulde koncentrater er specielt udviklet til slushice. Alle vores koncentrater er produceret i Danmark – Sælges i 2 liter og 10 liter dunke.

Der skal 2 dunke koncentrat af 2 liter til at fylde maskinen til 24 liter blandet Slushice.

Det udelukkende koncentrater fra Als Udlejning der må bruges i maskinerne. Vi har 10 maskiner i vores sortiment på hver 24 liter (2 kamre)

Yderligere information

Vægt 1000 kg

Du kunne også være interesseret i...