Udgivet i
Inspiration til den perfekte konfirmation

Inspiration til den perfekte konfirmation

En af de store dage

Konfirmationen er for mange den dag man husker som dagen man trådte ind i de voksnes rækker.  Der kredser blod, sved, tåre omkring planlægningen af denne dag.

I dette blogindlæg vil vi spore os ind på hvad Du kan tilføje til festen for at have styr på bla. børnene til festen, aktiviteterne, de humoristiske indspark, dessert og mere mere.

Det er ikke en hemmelighed, at vi hos Als Udlejning kommer omkring utrolig mange konfirmationer hvert år, hvor vi har været ude med udstyr til den store dag, og her også får tilbagemeldinger på dagen på godt og ond og det er noget af den erfaring vi gerne vil dele med jer. Det bliver naturligvis i afsæt af det vi kan tilbyde festen .

Børnene hvad med dem?

Når familie, venner og bekendte bliver budt ind til konfirmationen kan det nærsten ikke undgås at der er børn iblandt, som vi oplever også tit bliver undervurdere. Vi har alle sammen været til fest, hvor børn deltager og har sikkert også oplevet hvordan børn de fylder en "Smule" ekstra når de skal sidde stille over længere tid, det kribler  for at der skal være fart over feltet.  Det sætter naturligvis forældrene på ekstra arbejde når der skal skabes ro på børnene, de andre gæster bemærker måske også uroen og ham eller hende det hele drejer som om på dagen ligger måske også mærke til det. Vi har samlet erfaring fra andre der har stået i en lign. situation og de gjorde noget smart! i hvert fald set i vores øjne. De bookede nemlig en hoppeborg til børnene fordi de havde forudset det problem som alle vi andre ikke tænker over eller overser. På den måde har børnene en aktivitet de kan gå til og fra i løbet af dagen og det giver helt naturligt børnene noget at se til. På den møde skabes der rum for aktivitet som hjælper med ro til de voksne og til festen.

Vi tilbyder hoppeborge fra de helt små til de helt store og de kan ses HER

 

Underholdning under festen

En anden ting man kan overveje er om der skal være underholdning til festen.

Musik især er med til, at skabe en positiv stemning under festen. Her kan man overveje om det skal være livemusik der skal sprede stemning i lokalet under maden og pauserne eller om det skal være noget så simpelt som et musikanlæg eller en JukeBoks.

Hvis man overvejer Livemusik kan man kigge nærmere på Riggelsen & Steen som kan findes her: Link til Riggelsen & Steen

Hvis man derimod er til musikanlæg, Jukeboks eller Soundboks kan de findes lige HER

JUkeboks fra Als Udlejning

Aktiviteterne under festen

Når det kommer til selve den store dag så kan det give mening at smide nogle forskellige aktiviteter ind undervejs, som gæsterne kan hygge sig med og som man kan hygge med i fælleskab.

Folk er tit kreative og det lære vi specielt noget af når det kommer til hvilke aktiviteter der kan passe ind i en konfirmation, for det er faktisk en del.

De spiselige aktiviteter til festen!

Ja det lyder helt tosset når det meste af dagen er bundet op på at spise men det giver faktisk mening med lidt lækkert igennem hele dagen både til børn og til voksne od det kunne bla. være:

  • Popcornmaskine som står flot og strålende i baggrunden og dufter herligt og gæsterne kan gå til og fra hele dagen.
  • Slushicemaskine som står og frister med de lækre farver og kolde gys.
  • Candyflossmaskinen kan bruges som en aktivitet i løbet af dagen, hvor børn og måske voksne kan komme og få en lækker lyserød eller lyseblå sky i hånden.

Inspiration til spiselige aktiviteter kan findes HER

De fysiske aktiviteter

I løbet af festen kan det give mening at smide en eller flere aktiviteter ind som der kan hygges med i pauserne eller som en planlagt aktivitet som bla. kunne være:

  • Skydeskive med bue og pil.
  • Fodbolddart
  • Minigolf
  • Sumodragter

Inspiration til de fysiske aktiviteter kan findes HER

Bueskydning Als Udlejning

Dessert skal der til!

Når det kommer til desserten er der mange muligheder. Hvis vi skal tage udgangspunkt i hvad vi kan tilbyde så er der budt op til den helt store omgang softice!

Du kan nemlig booke en Softicemaskine inkl. tilbehør så gæsterne kan få all you  can eat softice. Det kan være en kæmpe fordel, som en gå til og fra dessert, hvor desserten kan nydes over længere tid idet maskinen laver det blot du trækker i håndtaget. Så er der ikke begrænsning på serveringstider og gæsterne kan gå til maskinen når lysten til en lækker kold omgang melder sig.

Find maskinen og alt det lækre tilbehør HER

Softicemaskine fra Als Udlejning

Drikkevare under arrangementet

Der kan være meget at overveje, men en af de helt populære især ved de voksne er fadøl eller kolde drinks og cocktails.

Der er ikke noget som lækre kolde drikkevare til festen. Her tilbyder vi et bredt udvalg af fadøl.. Ja faktisk Sønderjyllands største udvalg med hele 33 forskellige fadøl.  og med anlæg i alle størrelser - Her kan du med fordel læse vores Blog Livet er for kort til lunken fadøl!

Vi tilbyder drinks og cocktails direkte på fad... og igen med det største udvalg på hele 20 forskellige varianter!

Som om det ikke er vildt nok så tilbyder vi faktisk også en drinksbar der blander drinksne med det samme kun med et tryk på en pistol! og så er der op til 6 forskellige drinks til festen.

Vores fadølsanlæg finder du HER

Vores drinks og cocktails finder du HER

Vores Cooldrinksbarer finder du HER

Fadølsanlæg

Natmad eller skrupafmad

Skulle der være brug for natmad eller noget mad at sende gæsterne høfligt videre på så er det en super fed ting fx. at kunne booke en pølsevogn. Og her er du heldig for vi kender en super pølemand som kan hjælpe lige med den opgave. Find Jespers pølesogn lige HER