Kissmeyer Icons Into The Black 20 l stål

1.349,00 kr.

  • Hvor mange fustager skal der bruges? – en god tommelfingerregel er 2 liter pr. person.
  • Bestillingsvare! Skal bestilles senest 8 dage inden brug (Vi tager ikke ubrudte fustager retur ved denne vare)
  • Fustagerne skal afleveres retur efter brug da der ellers vil forekomme pant på 200,- pr. stk.
Kategorier: ,

Beskrivelse

Kissmeyer Icons Into The Black fad!

Kissmeyer “Icons” serien er ment som en retrospektiv hilsen til de øl, der tidligere er lanceret under mærket Kissmeyer Beer, som er de mest ikoniske.

Ølene i serien, som alle oprindeligt blev lanceret mellem 2010 og 2016, repræsenterer en bred vifte af ølstilarter med den fællesnævner, at de alle udviser et meget personlig og unik ‘twist’ på de oprindelige ølstilarter vi kender. Vridningerne er forskellige fra øl til øl, men det overordnede træk er, at ølene er glatte, tilgængelige og harmoniske.

Simpelthen fordi det er sådan jeg kan lide min øl! ‘Kissmeyer Into the Black’ er bygget på den originale ‘Kissmeyer Black IPA’ – en personlig fortolkning af denne populære ‘crossover-stil’ ved at holde tilbage på de sorte malter og ved kun at bruge afskårne versioner af dem for at skabe en mindre aggressiv og forbrændt malt-modbalance til IPA’s humle og bitterhed.

Udseende

Sort farve, fyldig, varigt lys creme-farvet hoved.

Aroma

Intens humle med bløde ristede maltnoter.

Smag

Frugtig og blomsterhumle smag, mildt ristet og markant, men jævn bitter smag. En lang bitter, humlet og brændende eftersmag.

Mundfølelse

Fyldig, men tør.

samlet set

‘Kissmeyer Into the Black’ er en sort IPA med lidt mere fokus på ‘IPA’ end ‘sort’. Masser af humankarakter, en tydelig, men glat bitterhed og mild stege malt karakter.

Alk. 7,0%

EBC: 150

IBU: 70

Find vores fadølsanlæg her: Fadølsanlæg

Yderligere information

Vægt 1000 kg

Du kunne også være interesseret i...