Kulsyre (Co2)

350,00 kr.1.500,00 kr.

  • Ekskl. pant = Du har en bytteflaske fra et godkendt dansk firma.
  • Inkl. pant = Du køber både flaske og betaler pant da du ikke har en bytter
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Kulsyre Co2

CO2 er en vigtig ingrediens i produktionen af øl og drinks, og spiller også en vigtig rolle i fadølsanlæg. Når CO2 tilføres anlægget brugs det til at presse øllen ud af fustagen samtidig med det holder ølles “frisk” i længere tid.

I fadølsanlæg og specielt de ældre mod§eller er CO2 også afgørende for at sikre den rette mængde skum på toppen af øllet. CO2 blandes med øllet og under tryk i fadet for at presse denne ud af fadet.

Men når CO2 frigives i atmosfæren som et biprodukt af menneskelige aktiviteter, kan det bidrage til global opvarmning og klimaforandringer. CO2 er en drivhusgas, og dens koncentration i atmosfæren øges med udledning af fossile brændstoffer og andre menneskelige aktiviteter. Det kan føre til klimaændringer, såsom stigende havniveauer, ekstreme vejrforhold og andre uønskede konsekvenser.

Derfor er det vigtigt at minimere udledningen af CO2 og andre drivhusgasser, både i produktionen af øl og drinks og i vores daglige liv. Det kan opnås ved at bruge mere energieffektive produktionsmetoder og ved at tage mere bæredygtige valg i vores livsstil. Ved at tage ansvar for vores CO2-udledning kan vi beskytte planeten og sikre en bæredygtig fremtid for alle. – Har har du muligheden for ved Als udlejning at gøre brug af de “nye” anlæg der køre uden brug af ekstra Co2 da denne allerede er tilføjet i øllet.

Men vi sælger naturligvis Co2 til de ældre og større anlæg som forsat er i brug.

  • 4 kg kulsyre rækker ca. til 12 fustager øl
  • 6 kg kulsyre rækker ca. til 20 fustager øl
  • 10 kg kulsyre rækker ca. til 32 fustager øl

Yderligere information

Vægt 1000 kg
Co2 Størrelser

4 kg. ekskl. pant, 6 kg. ekskl. pant, 10 kg. ekskl. pant, 4 kg. inkl. pant, 6 kg. inkl. pant, 10 kg inkl. pant

Du kunne også være interesseret i...