Fadølsanlæg 2 haner op til 300 personer

Fra: 800,00 kr.

  • 800,- kr. første døgn.
  • 400,- kr. pr. efterfølgende døgn.
  • Ved booking vælg da et eller flere døgn.
  • Et døgn regnes fra første bookingdag (leveringstidspunkt) og frem. Eksempelvis fredag med levering kl. 12.00 til lørdag kl. 12.00 – (Her bookes da fredag).
  • Flere døgn regnes ligeledes eksempelvis fredag kl. 12.00 til søndag kl.12.00 = 2 døgn her (bookes der fredag og lørdag i kalenderen)
  • Ved levering aftales afhentningstidspunkt. Eksempelvis efter kl. 12.00 hvis der skal være stor fest.
Kategori:

Beskrivelse

Fadølsanlæg der klarer kolde fadbamser til 300 personer!

Bordmodel fadølsanlæg op til 300 pers. med 2 haner fra Als udlejning er det nyeste skud på stammen af luksus-fadølsanlæg!

De “gamle” anlæg skal tilsluttes en kulsyreflaske (CO2) for at presse indholdet fra fustagen ud. Dette er dog ikke tilfældet med vores anlæg som selv styrer tilslutning af luft så der IKKE er behov for eksterne flasker! Ligesom de “Gamle” anlæg skal tilsluttes flere timer i forvejen for at kunne køle så er vores luksus anlæg klar på kun 10 minutter!

Dette er toppen af poppen indenfor fadølsanlæg. Du har mulighed for at tilslutte 2 slags fadøl eller drinks. Du kan selv regulerer temperaturen på din øl med 7 forskellige niveauer fra 2-8 grader så du kan servere øllet lige efter din smag.

Anlægget kan levere 160 liter øl i timen svarende til 400 styk. 40cl fadøl fordelt på 60 min.

Find vores kæmpe udvalg af øl fustager her:

Du kan bestille fustager ved at trykke her.

Yderligere information

Vægt 1000 kg

Du kunne også være interesseret i...